Destek verilen tüm konular hakkında bilgi almak ve iletişim kurmak için BURAYA TIKLAYARAK bize ulaşabilirsiniz.
Türkiye'nin Soru-Cevap Topluluğu

Bilenden
cevap al.

Yıllardır sahada olan sporcular, eczacılar ve antrenörler — soruları saatler içinde, çoğu zaman dakikalar içinde yanıtlıyor.

SORU 136 CEVAP 144 ÜYE 391 2020 — 2026
Hızlı Soru
Soru sormak için tıkla
SORU

E2 kontrol altında tutmak için düzenli arimidex alımı hk.

the_escobarÇaylak
18 Haziran 2025 · 395 görüntülenme

Merhabalar hocam, ilk enjeksiyon kürüme başladım ve sürekli E2 ölçtürmenin sürdürülebilirliği sağlamak adına iyi olmadığından her enjeksiyon günü yarım arimidex (haftada 2) alma konusunda tavsiye aldım. Östrojenin bir süre sonra yeterince baskılandığını hissedersem arimidex dozunu azaltarak veyahut bir süre keserek ilerlemek sizce ne kadar mantıklı ve sağlıklı? Bu konu hakkında görüşlerinizi beklerim. Teşekkürler.

Cevapla
Paylaş

1 Cevap

CEVAP 18 Haziran 2025
LOVING
Yönetici
Merhaba, Küründe başarılar dilerim. Neden e2 ölçtürmenin sürdürülebilirliği bozacağı kanaatine vardın? Haftada bir kere kan ver baktır mı dedi sana birisi? 30, 40 günde bir kere kan verip bakmanda ona göre takviyeler yapmanda fayda var. Ben kür içi ezbere arimidex vb. yan takviyeleri almayı doğru bulmuyorum. E2 bulk dönemlerinde adele yapımızın gelişmesi için en az insülin kadar önemli hatta çok önemli hormonların başında gelir. Meme ucu, göğüs bölgesinde batma veya kaşıntı veya meme altı kitle olmadığı sürece müdahale edilmesini de pek doğru bulmuyorum. Başarılar.
0
Reklam
SEZON AÇILDI2026 KÜR SEZONU!Yeni sezon ürünleri ve kombinasyonlarını keşfet — sınırlı stok.İNCELE
Cevap vermek için giriş yap veya kayıt ol.