Destek verilen tüm konular hakkında bilgi almak ve iletişim kurmak için BURAYA TIKLAYARAK bize ulaşabilirsiniz.
Türkiye'nin Soru-Cevap Topluluğu

Bilenden
cevap al.

Yıllardır sahada olan sporcular, eczacılar ve antrenörler — soruları saatler içinde, çoğu zaman dakikalar içinde yanıtlıyor.

SORU 158 CEVAP 169 ÜYE 440 2020 — 2026
Hızlı Soru
Soru sormak için tıkla
SORU

Testosteron ve Growth kullanımı hakkında bazı sorularım var!

omerkpc
14 Ağustos 2026 51 görüntülenme
Kişi Bilgileri
Yaş28
Kilo95 kg
Yağ %20
DeneyimOrta
HedefHacim (Bulk)
Kür ve Geçmiş Deneyimler
Ürün İsmiHaftaMiligram / IU
Tesla
Merhabalar herkese,
Pandemi öncesi aktif spor yapan birisiyken pandemiden sonra evliliğin getirdiği sorumluluklardan ve az zamandan dolayı 6 senedir spor yapmayan birisine dönüştüm. Şuan tekrar spora atılacağım. Gireceğim ilaçların tamamı eczane ürünü olacak Testosteron olarak haftalık 500 Sustanon, GH olarak günlük 6ui Genotropin kullanacağım. 
Aklımda bir kaç soru var cevap verirseniz sevinirim;
  1. Eskiden Sustanon ve Primabolan kullanıyordum ancak enjeksiyon sonra 3 gün yürüyemiyordum. Çok fazla ödem sorunu yaşıyordum. Bu Sustanondan mı kaynaklanıyordu yoksa Primabolan dan mı bilmiyorum. Ödem yaşamamak adına verebileceğiniz bir tavsiye var mı ? Kalçadan yapma omuzdan yap gibi ?
  2. Sustanonu herkes eczane malı diye öneriyor ancak bir yandan da haftada 3 kere enjeksiyon gerektiriyor sustanona gerek yok diyenlerde var. Sizce orjinalliğine güvenebileceğim Testosteron Enanthate bulabilirsem Sustanon ile değiştirmelimiyim ? Performans açısından bir şey fark etmeyecekse Sustanon ile devam etmeyi yeğlerim her ne kadar ödem riski olsada.
  3.  Küre başlamadan önce kan tahlili yapıp mevcut durumumu öğrenip pct zamanı referans olarak kullanacağım. Her ay düzenli olarak kan tahlilide yapıp sağlığımı kontrol altında tutmaya çalışacağım. Kürümde sadece Testosteron ve GH olacağı için DHT gibi Östrojen gibi değerler çok fazla artmayacağını düşünüyorum ama artarsa hangi ilaçlarla önlem almalıyım ?
  4. GH nin yapabileceği eklem ağrıları veya halsizlik gibi yan etkileri bekliyorum. Bunu aza indirmek için her hangi bir tavsiyeniz var mı ? Birde GH kullanımda İnsulin kullananlarda görüyorum. Bu gerekli mi ?
Cevapla
Paylaş

1 Cevap

CEVAP 6 gün önce
LOVING
Yönetici
Merhaba Ömer,

İlk sorunun cevabı burada var.
Fark etme gün aşırı vurduğunuz sürece en temiz ürün eczane ürünüdür.
Tam kan testinizi yaptırabilirsiniz lh-fsh-e2-prolaktin-total testosteron-free testo-alt-ast vb.
Ekstra birşey yapamazsınız doz düşürmeniz gerekir insülin gerek yoktur.

Başarılar.
Ilacı vurduktan sonra apse, ödem yaptı çok fazla ağrım var! sebebi nedir ve nasıl önlem almalıyım?Merhaba arkadaşlar; Kür dönemi işi bilen, bilmeyen çokça kişinin başına gelen ödem, apse, iltihap konusuna değineceğiz. Neden olu peptidturkiye.com
0
Cevap vermek için giriş yap veya kayıt ol.